Telefoonnummers

Aanvraag Medicatie

Veilig uw herhaalrecept aanvragen

U kunt hier op een veilige wijze herhaalrecepten aanvragen bij uw huisarts. Uw aanvraag verloopt via een een beveiligde https verbinding, dat wil zeggen dat uw gegevens versleuteld worden verstuurd. U kunt de https vermelding zien in de adresbalk.

Let op: indien u een oudere webbrowser gebruikt, bijvoorbeeld  internet explorer vanaf 8.0 of ouder, krijgt u een foutmelding nadat u op de aanvraagknop heeft gedrukt. De melding luidt: Er is een probleem met het beveiligingscertificaat van deze website. Er wordt vervolgens aangeraden om de webpagina te sluiten. De reden van deze foutmelding is dat onze moderne beveiligingscertificaat niet wordt ondersteund door oudere webbrowsers omdat deze nieuwe beveiligingscertificaten niet herkennen. Met andere woorden de probleemmelding is onjuist. 

U kunt dus, ondanks de waarschuwing, gerust gebruik maken van de webpagina en uw bestelling doorgeven.  U zult zien als u gebruik gaat maken van een hogere versie van Internet explorer of een nieuwste versie van een andere webbrowser, bijvoorbeeld Google Chrome, dat u waarschuwing niet meer krijgt.