Telefoonnummers

Organisatie

Algemeen

Gezondheidscentrum Heikant bestaat uit een samenwerkingsverband tussen Stichting Gezondheidscentrum Heikant, de leden van de maatschap Huisartsen Gezondheidscentrum Heikant en van de maatschap Fysiotherapie Gezondheidscentrum Heikant.

Daarnaast heeft Stichting Gezondheidscentrum Heikant samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met Zuidzorg (diëtetiek en thuiszorg), Apanta-Direct (eerstelijnspsychologie), Dommelregio (maatschappelijk werk), Puur Verloskunde en Footmore (podotherapie).

Doelstelling

Het doel van de stichting is eerstelijnszorg bieden door geïntegreerde hulpverlening. Deze is gericht op zowel lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden van de inwoners van de gemeente Veldhoven, in het bijzonder de inwoners van de wijken Heikant, De Kelen en De Polders. 

Besturing

Het bestuur/bevoegd management van het gezondheidscentrum geeft samen met de multidisciplinaire staf (leden maatschappen Huisartsen en Fysiotherapie) vorm en inhoud aan de eerstelijnszorg van het centrum. Daarbij geldt de volgende taakverdeling:

  • Het bestuur en management zijn verantwoordelijk voor de leiding en continuïteit van het gezondheidscentrum.
  • De individuele beroepsbeoefenaar is verantwoordelijk voor het inhoudelijke proces (patiëntenzorg in ruime zin).

Medewerkers stichting

 

Wim Ooms, algemeen manager

Anneke van Gemert, hoofd financiële administratie


Liesbeth Howes,  medewerker administratie


Marijke Gerrits, zorgprogramma- en netwerkmanager