Telefoonnummers
< Terug naar overzicht

Open dag leuke ervaring!

Door Wim Ooms, algemeen manager  29-11-2012 Open dag leuke ervaring!

 

Op 16 november organiseerden wij een Open Dag. Een leuke manier om onze cliënten (en collega's) het resultaat van onze verbouwing te laten zien. Ook een uitstekende mogelijkheid om kennis te laten maken met onze nieuwe disciplines verloskunde, diëtetiek en podotherapie. Verder wilden wij een overzicht geven van mogelijkheden die wij in huis hebben.

Daarnaast was de open dag een mooie gelegenheid om onze nieuwe website te lanceren die op deze dag "live" was gegaan. Ook konden wij aandacht geven aan onze nieuwe mogelijkheid voor afspraken maken: afspraken maken thuis achter de PC. Verder konden wij het niet laten om een gezonde levenstijl te promoten. De gehele open dag stond in dit teken.

Wij hadden een acteur ingehuurd om een humoristisch accent aan de open dag mee te geven. Lachen is immers gezond. In een mallotig sportpak wist onze acteur veel mensen aan het lachen te krijgen. 

Het deed ons goed om enthousiaste reacties van onze bezoekers te krijgen. Ook leuk om te zien dat er zo veel mensen geïnteresseerd waren. Volgens mij voldeden wij met deze dag aan een behoefte. Alex Lunter kwam voor de Rundgraver ook nog binnen om een filmpje te maken. Dit filmpje geeft een aardige impressie van onze open dag.