Telefoonnummers

Fysio Veldhoven

Bent u op zoek naar een goede Fysio? In gezondheidscentrum Heikant in Veldhoven beschikken wij over een breed scala aan fysiotherapeuten. Alle specialisaties hebben wij in huis. Aangezien wij met een groot team werken kunnen wij als fysio u helpen ongeacht uw klacht. Of u nu op zoek bent naar een goede fysio naar aanleiding van uw sport, een fysio voor uw kind/baby of dat u andere klachten heeft. Wij bekijken met ons team van specialisten graag hoe we u het beste kunnen helpen. U kunt eenvoudig online een afspraak maken of bellen met ons op telefoonnummer 040 - 2539665 (praktijk in Oerle is 040 - 2941974). Mocht u ons antwoordapparaat krijgen, laat dan een bericht achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een betrouwbare Fysio in Veldhoven

De praktijk is makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en heeft tevens een dependance in Oerle (nabij Veldhoven). Onze praktijk is 5 dagen per week geopend en het is eventueel ook mogelijk om een afspraak in de avonduren te maken. Naast Fysiotherapie en de specialisaties kunt u bij Fysiotherapie Heikant in Veldhoven ook terecht voor advies op het gebied van voeding en braces/tape.

Alle specialisten onder één dak

U kunt bij onze fysiotherapie in Veldhoven terecht voor diverse behandelingen. Onze diverse specialisten stellen zich graag aan u voor. Wilt u meer weten over de diverse therapieën kijk dan gerust rond op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt op onze website alles vinden over de diverse therapieën zoals Manuele Therapie.

Maak online uw afspraak Contact opnemen