Telefoonnummers

Fysiotherapie Eindhoven

Fysiotherapie Heikant is een fysiotherapiepraktijk met veel specialisaties op het gebied van fysiotherapie en voedingsadvies in Eindhoven en omstreken. Bent u op zoek naar professionele fysiotherapie in Eindhoven dan bent u bij Heikant aan het juiste adres. Maak eenvoudig online een afspraak met onze specialisten of bel met ons op 040 - 2539665 (praktijk in Oerle is 040 - 2941974). Wij zijn op iedere werkdag geopend en staan u graag te woord. Het is eventueel ook mogelijk om een behandeling in de avonduren in te plannen.

Fysiotherapie Eindhoven, makkelijk bereikbaar en toegankelijk

De fysiotherapiepraktijk Heikant is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg rond Eindhoven. Wilt u meer weten over de behandelingen of direct een afspraak inplannen neem dan gerust contact met ons op. Naast fysiotherapie geven wij ook advies op het gebied van voeding en braces/tape. Niets is zo lastig als het herstellen van een blessure. Gelukkig helpt onze sportfysiotherapie u bij het snel en effectief herstellen.

Alle specialisten onder één dak bij Fysiotherapie Eindhoven

U kunt bij onze fysiotherapie in Eindhoven terecht voor diverse therapieën. Onze fysiotherapie specialisten stellen zich graag persoonlijk aan u voor. Wilt u meer weten over therapieën zoals Manuele Therapie of Kinderfysiotherapie bekijk dan gerust onze website of neem contact met ons op.

Maak online uw afspraak Contact opnemen