Telefoonnummers

Fysiotherapie Veldhoven

Fysiotherapie Heikant in Veldhoven is een grote, moderne, goed uitgeruste fysiotherapiepraktijk met veel specialisaties. Bent u op zoek naar Fysiotherapie in de regio Veldhoven dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een team van 12 specialisten helpen wij u graag verder. U kunt eenvoudig online een afspraak maken of bellen met ons op telefoonnummer 040 - 2539665 (praktijk in Oerle is 040 - 2941974). Mocht u ons antwoordapparaat krijgen, laat dan een bericht achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

De specialist Fysiotherapie Veldhoven

De praktijk is makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en heeft tevens een dependance in Oerle (nabij Veldhoven). Onze praktijk is 5 dagen per week geopend en het is eventueel ook mogelijk om een afspraak in de avonduren te maken. Naast Fysiotherapie en de specialisaties kunt u bij Fysiotherapie Heikant in Veldhoven ook terecht voor advies op het gebied van voeding en braces/tape.

Fysiotherapie Veldhoven, alle specialisten onder één dak

U kunt bij onze fysiotherapie in Veldhoven terecht voor diverse behandelingen. Onze diverse specialisten stellen zich graag aan u voor. Wilt u meer weten over de diverse therapieën kijk dan gerust rond op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt op onze website alles vinden over de diverse therapieën zoals Manuele Therapie.

Maak online uw afspraak Contact opnemen