Telefoonnummers

Sandra Goossens

Sandra Goossens

Ik ben Sandra Goossens en werk vanuit Lumens als maatschappelijk werker en trainer. Een dag per week ben ik te vinden in Gezondheidscentrum de Heikant (wisselend op de woensdag en de vrijdag).

Ik heb expertise op het gebied van relationeel geweld, ben gespecialiseerd in het systemisch werken en in het begeleiden van verlies. Naast individuele begeleiding geef ik binnen Lumens diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Diverse situaties of gebeurtenissen in ons leven kunnen ervoor zorgen dat we zelf (even) niet meer weten hoe daar mee om te gaan, waardoor we het gevoel kunnen hebben vast te lopen op meerdere vlakken in ons leven. Ik loop graag even met je mee om te kijken naar datgene waar jij last van hebt of naar wat jou belemmert. Zo kunnen we samen ontdekken wat de oorsprong of oorzaak is van je problemen of de last die je ervaart. We gaan samen aan de slag met het vinden van een oplossing of het leren accepteren op een voor jou passende manier, met als doel dat je zo snel als mogelijk is, weer zelf verder kunt.