Telefoonnummers
< Terug naar overzicht

Afscheid huisarts Sanne Havermans, nieuwe huisarts Helène Dassen

11-03-2020 Afscheid huisarts Sanne Havermans, nieuwe huisarts Helène Dassen

Afscheid Sanne Havermans

Lieve mensen,

Na ruim 5 jaar met veel liefde en toewijding in de Heikant gewerkt te hebben, moet ik hierbij helaas laten weten dat ik de praktijk ga verlaten.

Mijn man heeft een baan in Zwolle gekregen en omdat we graag als gezin bij elkaar blijven, hebben we de keuze gemaakt om met zijn allen daar naartoe te verhuizen.

Hoewel 5 jaar niet erg lang is, heb ik in deze periode sommigen (vrijwel) nooit, maar anderen regelmatig gezien. Dan kan er in 5 jaar tijd veel gebeuren en is lief en leed met mij gedeeld. Lief en leed waar ik als jonge dokter ook van heb mogen leren en op een bijzondere manier bij betrokken ben geraakt. Ik wil u dan ook bedanken voor het vertrouwen dat u in mij heeft gehad deze periode, en alles wat ik van u heb mogen leren als dokter en als mens.

Voor mij het einde van een mooi hoofdstuk in mijn jonge carrière als dokter, moeder en partner en ik ga op naar hopelijk een mooi vervolg in Overijssel.

Gelukkig heeft dokter Onderwater in dokter Dassen een vervangster voor mij gevonden die ongetwijfeld ook goed voor u zal gaan zorgen en voor u klaar zal staan.

Nogmaals heel erg bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en wie weet tot ziens.

Lieve groet, Sanne Havermans

 

Introductie Helène Dassen

 

Mijn naam is Helène Dassen. Vanaf april 2020 ben ik werkzaam bij dr Onderwater, ik zal de werkzaamheden van dr Havermans overnemen.

De geneeskunde opleiding heb ik gevolgd in Rotterdam aan het Erasmus MC. De huisartsopleiding heb ik afgerond aan de UVA/AMC in Amsterdam. Het afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest in Hapert en de jaren ervoor in Oss en Uden.

Ik ben aanwezig op woensdag en vrijdag.