Telefoonnummers
< Terug naar overzicht

Fysiotherapie in Oerle

Door Martin van Dam  27-03-2013

De werkgroep  Zorg in het Dorp is verheugd te kunnen meedelen dat vanaf maandag 1 april de maatschap Fysiotherapie Heikant zal starten met een dependance in Oerle.
Het is een wens van veel Oerlenaren om de 1e lijns zorg terug in het dorp, dicht bij de mensen te krijgen. Dat is al gelukt met de wijkzuster en nu dus ook met de fysiotherapie. Maatschap fysiotherapie Heikant behandelt al veel Oerlenaren. Zij hebben contact gezocht met de werkgroep zodra de wens naar fysiotherapie in het dorp hen ter ore kwam. Daaruit is het idee voor een dependance geboren.
De dependance is gevestigd in het jeugdhonk van d’Ouw School aan de Oude Kerkstraat 18. Een mooie grote ruimte, rustig gelegen in het achterste deel van d ‘Ouw School, goed toegankelijk en met parkeerruimte naast de deur.
De afspraken voor fysiotherapie worden gecoördineerd via de balie fysiotherapie van GC Heikant.
Voorlopig zal het dependance worden bemand door

Michiel Knibbe en Martin van Dam


Michiel Knibbe

Michiel woont in Venhorst. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen en al 21 jaar ervaring binnen de fysiotherapie. Zijn passie ligt bij (top)sport en revalidatie. Zo was hij jarenlang fysiotherapeut en krachttrainer van de Oranje Jeugdteams van de NeVoBO (Nederlandse Volleybal Bond). Verder heeft hij veel ervaring met de behandeling van orthopedische klachten o.a. nieuwe knieën en heupen en is hij kundig op het gebied van revalidatie.

Martin van Dam

Martin woont inmiddels 15 jaar in Oerle, is getrouwd en heeft 4 kinderen. Hij is regelmatig te zien bij de Korrel of hardlopend door het dorp. Hij is fysiotherapeut sinds 1978, breed georiënteerd, (COPD, schouder, ontspanning, hartrevalidatie, nieuwe knieën en heupen) een echte all-rounder. Ook staat hij ingeschreven bij het Parkinsonnet.
Achter hen staat in de Heikant een team van fysiotherapeuten, gespecialiseerd op vele vakgebieden:  manuele therapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, haptotherapie, Fysiofitness, diverse trainingen, bekkenbodemtherapie en therapie rondom de zwangerschap.

Praktische informatie:
Fysiotherapie Heikant/Oerle
Oude kerstraat 18
Oerle
Tel: 040-2941974
www.heikant.nl

Voorlopige planning aanwezigheid:
Michiel: dinsdagochtend/donderdagochtend
Martin: woensdagmiddag/vrijdagmiddag