Telefoonnummers
< Terug naar overzicht

Leendert Jan Tissink

01-07-2014

Sinds juni 2014 werk ik als Fysiotherapeut bij Fysiotherapie Heikant en ben zowel op de locatie in Oerle als in de Heikant te vinden. Ik ben 25 jaar geleden geboren in Eindhoven en heb ongeveer 15 jaar in Veldhoven gewoond. In mijn studententijd ben ik in Tilburg gaan wonen en heb het daar tot op de dag vandaag prima naar mijn zin. Mijn hobby’s zijn fitness, snowboarden en het bezoeken van festivals en feestjes met vrienden.

In 2007 ben ik gestart met de opleiding tot docent lichamelijke opvoeding aan de sporthogeschool (ALO) in Tilburg, waar ik in 2011 mijn diploma in ontvangst heb mogen nemen. Tijdens mijn opleiding kwam ik er achter dat mijn interesse voor de medische vakken groter was dan voor het lesgeven. Ook miste ik het persoonlijk kunnen begeleiden van mensen om beter te leren bewegen. Ik heb daarom de keuze gemaakt om direct door te gaan met studeren. Begin 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. 

Als fysiotherapeut ben ik van alle markten thuis en mede door mijn vooropleiding heb ik veel affiniteit met sport en oefentherapie. Binnen de praktijk houd ik me bezig met het individueel begeleiden en behandelen van mensen met allerlei gezondheidsproblemen. Daarnaast ben ik regelmatig in de oefenzaal te vinden voor het begeleiden van de Fysiofitness. Ik vind het erg leuk om vanuit een actieve aanpak mensen van hun klachten af te helpen of beter met de klacht om te leren gaan. Als Fysiotherapeut ben je natuurlijk nooit uitgeleerd! Ik heb daarom de ambitie om mij in de toekomst nog te gaan specialiseren. 
Ik nodig u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in de praktijk. Tot ziens!