Telefoonnummers
< Terug naar overzicht

Nieuws van de cliëntenraad december 2018

28-11-2020 Nieuws van de cliëntenraad december 2018

Psychische Kwetsbaarheid

Donderdag 29 november vond de thema-avond Psychische kwetsbaarheid plaats. Deze avond werd georganiseerd door Gezondheidscentrum Heikant in samenwerking met de cliëntenraad.

De GGzE verzorgde de presentatie over Pychische Kwetsbaarheid. Op uitnodiging waren ook vertegenwoordigers van de gemeente, Cordaad, wijkagent en huisartsen van Gezondheidscentrum Heikant aanwezig.  De avond werd goed bezocht en de mensen reageerden positief op het gebodene.

Ook konden de mensen tijdens en na de presentatie vragen stellen. Er was mogelijkheid om een afspraak te maken met professionele medewerkers van verschillende instanties. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Eigen bijdrage medicatie

Het komt voor dat cliënten verrast worden bij de apotheek of bijvoorbeeld podotherapie dat ze een gedeelte zelf moeten betalen.  Er kan gekeken worden op de site van de zorgverzekeraar. Dat voorkomt onaangename verrassingen.

De cliëntenraad wil graag betrokken zijn bij acties en activiteiten van Gezondheidscentrum Heikant en zal daarnaast kritisch de ontwikkelingen blijven volgen.