Telefoonnummers
< Terug naar overzicht

Open beweeglessen in de week van 7 t/m 13 oktober!

17-09-2013 Open beweeglessen in de week van 7 t/m 13 oktober!

 

In het kader van het project Beweegkuur verzorgen zes sport- en beweegaanbieders uit Veldhoven een open lessen in de week van 7 tot en met 13 oktober 2013. Meedoen is gratis.

Het project BeweegKuur Veldhoven is een samenwerking tussen zorg-, sport- en beweegaanbieders en de gemeente Veldhoven. Doel is om Veldhovenaren voor wie wekelijks sportief actief zijn belangrijk is, op weg te helpen naar een goed aanbod.

Voor wie?
Het project is vooral bedoeld voor mensen met bewegingsbeperkingen (minder goed ter been), chronische aandoeningen (hart, vaat, longen) en overgewicht. Zij kunnen prima terecht bij Zwembad Den Ekkerman, de wandelclub van GVAC, Tafeltennis TTVV, Dutch Tennis DTVV, Therapeutische Gymnastiek en de Hart Trim Stichting EHTS. Maar ook Veldhovenaren zonder lichamelijke klachten zijn van harte welkom.

De lessen worden verzorgd door een enthousiaste, deskundige trainer/begeleider. Hij zorgt er voor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan bewegen. Gezelligheid en onderling contact zijn daarbij ook van groot belang.

Meer weten?
Hebt u vragen over het onderstaande aanbod? Neem dan telefonisch contact op met de betreffende organisatie. Hebt u vragen over het  project BeweegKuur? Neem dan contact op met de gemeente Veldhoven. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl
 

Kijk hier voor het overzicht van de open lessen