Telefoonnummers
< Terug naar overzicht

Wandel je mee met ons?

14-03-2019 Wandel je mee met ons?

 

Gezondheidscentrum Heikant doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC)* en we nodigen u uit om mee te doen! Voor mensen met diabetes is wandelen een erg goed medicijn. Daarom gaan we dit jaar wandelen om te behandelen. Dat hoeft u niet alleen te doen, tijdens de Nationale Diabetes Challenge gaan we met u mee.

We gaan vanaf 1 mei om 17.00 uur wekelijks samen een uur wandelen. De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. Het is dus niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. 

In september wandelen we samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Nationale Diabetes Challenge Festival in Den Haag. We denken dat iedereen dan zeker 3 tot 5 km zal kunnen lopen. Sommigen gaan misschien zelfs voor 10, 15 of 20 km.

Wij nodigen u van harte uit om mee te doen met onze uitdaging. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vele vragen heeft en om deze te beantwoorden organiseren we op woensdag 17 april een informatiebijeenkomst. De bijeenkomst zal plaatsvinden in Gezondheidscentrum Heikant en start om 17.00 uur. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door een mailtje te sturen naar f.dewit@heikant.nl, of even te bellen naar 06 28 67 89 35.

Wilt u alvast meer weten of u alvast aanmelden? Kijk op www.nationalediabeteschallenge.nl/heikant

Wandelt u mee? Wij horen het graag.