Telefoonnummers
< Terug naar overzicht

Wandelen met de Nationale Diabetschallenge in Veldhoven 2020

Door Fieke de Wit  04-06-2020 Wandelen met de Nationale Diabetschallenge in Veldhoven 2020

Na een aantal jaren een half jaar lang gezamenlijk te hebben gelopen met de Nationale Diabetes Challenge wordt het dit jaar anders ingevuld. De organisatie is bezig geweest om een online wandelprogramma te ontwikkelen.

Via deze weg bieden we ‘Jouw Wandeluitdaging’ nu gratis aan. Deelnemers ontvangen elke maand. een trainingsschema met wandeltips, oefeningen en informatie over diabetes en een gezonde leefstijl. En dat voor een half jaar lang! Deel jij dit beweegaanbod onder de mensen die een extra steuntje kunnen gebruiken? Samen brengen we nog meer mensen in beweging!

 

NDC groepswandeling september

Indien mogelijk starten we bij Gezondheidscentrum Heikant van september t/m november met de verkorte versie (NDC Light) van de groepswandelingen van de Nationale Diabetes Challenge. De wandelingen zullen waarschijnlijk op woensdagavond om 19.30 uur aanvangen. Deelnemers worden op de hoogte gehouden.

Heb je je nog niet opgegeven dan kan dat natuurlijk nog. Omdat het gaat om lekker bewegen en het behalen van successen is de Challenge niet alleen voor mensen die al gewend zijn om te wandelen, maar juist ook voor mensen die uiteindelijk een doel te behalen. We houden rekening met alle niveaus zodat het voor elk niveau prettig is om mee te lopen. Voor meer informatie kun je terecht op de site van de NDC:. nationalediabeteschallenge.nl/wandelenmetdeheikant/  Heb je vragen dan kun je mailen naar f.dewit@heikant.nl of bellen op 06 28 67 89 35.

Ben je geen diabetespatiënt en wil je toch meelopen dan kan dat natuurlijk ook. Je bent van harte welkom.

Informatie over waarom wandelen zo goed is, klil hoer op  de nationale Diabeteschallenge en ‘Jouw wandeluitdaging’