Telefoonnummers

Onderzoek openingstijden

Gezondheidscentrum Heikant vindt uw mening over de kwaliteit van de zorg en dienstverlening belangrijk. Daarom voeren wij regelmatig onderzoek uit naar de ervaringen over onze zorg en dienstverlening.

Wij willen nu graag uw mening weten over onze openingstijden.  Wilt u aan dit onderzoek meewerken?  U helpt ons met uw medewerking om onze dienstverlening te verbeteren. Hieronder treft u een link aan voor de vragenlijst.

Onderzoek openingstijden

Het invullen van de vragenlijst kost u 5 tot 20 minuten van uw tijd. Dit is afhankelijk van het aantal zorgverleners dat u heeft bezocht. Het is mogelijk om de vragenlijst tussentijds te stoppen, uw antwoorden worden dan opgeslagen.

Het onderzoek voor Gezondheidscentrum Heikant wordt uitgevoerd door Infoscope Amicura, een onafhankelijk onderzoeksbureau voor de zorg. Uw antwoorden zullen uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt worden en anoniem behandeld en verwerkt worden. De resultaten van het onderzoek zullen dan ook niet te herleiden zijn tot individuele deelnemers aan het onderzoek.