Telefoonnummers
  • Carlijn Nissen
    Carlijn Nissen
    Jeugdpsycholoog

Wie zijn wij

 

Binnen Gezondheidscentrum Heikant werken twee gezondheidszorgpsychologen van Apanta-direct: Milou Soomers en Carlijn Nissen. 

 De psychologen van Apanta-direct helpen mensen met lichte en/of beginnende psychische klachten. Op tijd ingrijpen voorkomt dat psychische klachten erger worden. Apanta-direct biedt snel kortdurende hulp. Hebt u lichte of beginnende tot matige psychische klachten en wilt u daar actief aan werken? Apanta-direct pakt samen met u uw psychische probleem concreet en praktisch aan. Uw wensen en doelen staan centraal. Apanta-direct werkt samen met Apanta-ggz.

De psychologische behandelingen vinden plaats binnen de Generalistische Basis GGZ (verwijzing via huisarts) of de Zorgstraat (verwijzing via praktijkondersteuner GGZ). Tijdens een psychologische behandeling werken de psychologen vanuit een persoonsgerichte visie, met aandacht voor de unieke levensloop en omgeving van de cliënt. De mens achter de klacht en/of diagnose staat hierbij centraal.

Hieronder stellen Milou en Carlijn zichzelf aan u voor:

Milou Soomers

Mijn naam is Milou Soomers en ik ben werkzaam als psycholoog bij het team 24+ op de afdeling Generalistische Basis GGZ van Apanta. Dit houdt in dat ik kortdurende behandeling geef aan volwassenen met uiteenlopende problematieken, zoals bijvoorbeeld angstklachten, depressieve klachten, burn-outachtige klachten. Het werken op het gezondheidscentrum heeft als voordeel dat ik direct kan overleggen met de verwijzers en eventuele fysiotherapeuten als die betrokken zijn bij cliënten. Vanuit Apanta ben ik op de donderdag aanwezig op het gezondheidscentrum De Heikant. Op de dinsdag, woensdag en vrijdag ben ik werkzaam op de locatie van Apanta in Veldhoven, De Plank 101. 

Carlijn Nissen

Mijn naam is Carlijn Nissen. Als orthopedagoog-generalist werk ik binnen de afdeling Kind en Jeugd van Apanta. Dit betekent dat ik door middel van diagnostiek en/of behandeling kinderen en hun ouders ondersteun bij het omgaan met bijvoorbeeld angsten, autisme, ADHD en stemmingsklachten. Op maandagmiddag ben ik aanwezig op gezondheidscentrum De Heikant. Daarnaast ben ik werkzaam op onze hoofdlocatie van Apanta op De Plank 101 te Veldhoven.

Openingstijden Psychologie
 

De psychologenpraktijk is telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.00- 17.00 uur. 
Telefoonnummer: 040 - 2545759.