Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid
De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden en onvolledigheden zijn echter niet altijd uit te sluiten en u dient dan ook niet zonder meer uit te gaan van de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. De sitehouder, kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder deskundig advies zelfstandig wijzigen of beëindigen van de bij u ingezette behandeling.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een rijksgediplomeerd behandelaar (zoals een huisarts, tandarts of psycholoog), maar is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd eerst een (huis)arts, of bij gebitsproblemen een tandarts. Bij psychische problemen kan uw huisarts u doorverwijzen naar een bevoegde therapeut.

Gezondheidscentrum Heikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade door storingen.
Gezondheidscentrum Heikant kan niet instaan voor de veiligheid van e-mailverkeer of elektronisch berichtenverkeer. Derhalve aanvaarden we op dit gebied geen aansprakelijkheid. Gebruik (van functionaliteiten) van deze website geschiedt op eigen verantwoordelijkheid. Gezondheidscentrum Heikant kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het gebruik van de website en functionaliteiten van de website. Gezondheidscentrum Heikant garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.