Activiteiten Gezondheidscentrum Heikant op Healthy fest 24 april

Activiteiten GC Heikant op het Gezondheidsplein Healthy fest zondag 24 april

Binnen het kader van Veldhoven Gezond voert Gezondheidscentrum Heikant verschillende activiteiten uit. Gezondheiscentrum Heikant is ook aanwezig op het Healthy fest op zondag 24 april.

- De huisartsenpraktijk biedt je de mogelijkheid om zichtbare huidvlekjes te laten beoordelen en je bloedsuiker te laten meten.
- Dietiste Ilse Huijbers biedt je de mogelijkheid je gewicht te laten analyseren
- Leefstijlcoach Fieke de Wit is aanwezig voor leefstijladvies en voorlichting over het leefstijlprogramma COOL

 

 

 

Veldhoven Gezond

 

Steeds meer Veldhovenaren willen hun gezondheid verbeteren. Maar hoe? En waar kan dat in Veldhoven? Met project Veldhoven Gezond willen we jou inspireren om een (nog) gezondere levensstijl aan te nemen. Doe je mee?
Er worden diverse workshops, lezingen, proeflessen georganiseerd door lokale verenigingen en organisaties. Daarnaast is er een leuk en gezond evenement op 24 april in het City Centrum om jouw gezondheid een boost te geven! 

Ben jij klaar voor de gezondste drie weken van het jaar?

Van 4 t/m 24 april organiseren Veldhovense organisaties, ondernemers en zorgpartners diverse gezondheidsactiviteiten waar je aan mee kunt doen onder de naam Veldhoven Gezond.
Gezondheidscentrum Heikant doet mee met diverse activiteiten waaronder activiteiten tijdens het Heathy fest in het Citycentrum op zondag 24 april.

Klik hier voor meer informatie over Veldhoven Gezond!