Afscheid huisarts Daamen

Na 30 jaar gewerkt te hebben als huisarts in het gezondheidscentrum Heikant, heb ik besloten om per 1 april 2021 te stoppen met mijn praktijk.

Ik draag de zorg over aan collega Jacqueline Smits en heb er alle vertrouwen in dat zij mijn praktijk met enthousiasme en kennis van zaken zal voortzetten. Dit uiteraard met steun van mijn collega’s binnen de Heikant en de vertrouwde en ervaren centrumassistenten.

Ik heb het altijd als een voorrecht ervaren dat ik velen van u heb mogen begeleiden en adviseren bij ziekte en gezondheidsvragen. Voor het vertrouwen dat u mij hiervoor hebt gegeven, ben ik u dankbaar.

Ook heb ik ervaren dat veel patiënten mij hebben gesteund in het opleiden van jonge huisartsen doordat zij meewerkten met de consulten bij de huisartsen-in-opleiding. Dank hiervoor. In de afgelopen jaren heb ik 10 jonge collega’s kunnen opleiden. Hiermee hebben we niet alleen ons mooie vak ondersteund maar ben ik ook gestimuleerd om nieuwe ontwikkelingen te blijven volgen.

Zonder de steun van mijn collega’s, trouwe assistenten en vooral van mijn echtgenote was dit allemaal niet mogelijk geweest.