Bent u al bekend met De Stap naar Gezonder?

De website DE STAP naar gezonder helpt met het zetten van stappen naar een gezonder leven. Dit helpt u om zich fitter en gelukkiger te voelen. DE STAP naar gezonder is meer dan een website. Het is de naam van een beweging die zich richt op het verbeteren van de gezondheid in de Brainportregio; dit zijn de gemeenten in het zuidoosten van Brabant. Aan de beweging nemen inmiddels meer dan 90 organisaties (‘partners’) deel. Dit zijn bijvoorbeeld huisartsengroepen, gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen, maar ook zorgverzekeraars, bedrijven en onderwijsinstellingen. OokHeikant is hierbij aangesloten. Download hier de folder van DE STAP.

DE STAP in Veldhoven
Op de website van DE STAP kunt u ook zoeken naar activiteiten, trainingen en cursussen en hulp die in en om Veldhoven aangeboden worden. Ga naar deze pagina.

Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders. Wilt u meer bewegen? Nieuwe mensen ontmoeten? Hulp bij opvoeden? U kunt er vandaag nog mee aan de slag!

DE STAP naar gezonder helpt U hierbij, stap voor stap. U vindt bijvoorbeeld tips over slapen, geldzaken en psychische klachten. U kunt zich ook aanmelden voor trainingen of gezonde activiteiten in uw buurt. Of lees over de ervaringen van anderen. Het aanbod is gratis en praktisch.