Nieuwe huisarts Jacqueline Smits

Nieuwe huisarts Jacqueline Smits

Een nieuw gezicht!

Graag stel ik me aan u voor: mijn naam is Jacqueline Smits en ik ben sinds kort als huisarts werkzaam binnen Gezondheidscentrum Heikant. Momenteel werk ik hier twee dagen per week, maar vanaf april 2021 zal dit vier dagen per week worden.

Ik ben 30 jaar en woon momenteel in Eindhoven, maar kom oorspronkelijk uit het “sjoene” Maastricht. Hier heb ik ook de opleiding Geneeskunde gedaan, waarna ik een jaar als basisarts binnen de Kindergeneeskunde heb gewerkt. Mijn hart bleek echter bij de Huisartsgeneeskunde te liggen, waardoor ik vanaf 2016 de opleiding tot huisarts heb gevolgd vanuit Nijmegen (dependance Eindhoven). Eind vorig jaar heb ik deze opleiding afgerond.

Nadien heb ik samen met mijn vriend, nog net vóór de corona-pandemie, een mooie lange reis mogen maken. Wij zijn verloofd van deze reis teruggekomen en sinds maart dit jaar ben ik met veel plezier als waarnemend huisarts aan het werk.

Ik ben heel blij dat ik deel uit mag maken van het mooie team binnen de Heikant. Ik streef er naar u zo fijn en kundig mogelijk te helpen bij iedere vraag of zorg die u heeft. Ik hoop u snel persoonlijk te mogen ontmoeten!

Jacqueline Smits