Wandel mee met de Nationale Diabetes Challenge in Veldhoven

Gezondheidscentrum Heikant doet dit jaar weer mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2021. Vanaf 5 mei wandelen wij elke week, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen.

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!

Start wandelingen

Op woensdagavond 5 mei om 18.30 uur start de eerste wandeling. We houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10, 15 of 20 kilometer. We sluiten de NDC feestelijk af. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen, zullen we een keuze maken om dat landelijk, lokaal of individueel (digitaal) en kiezen we ook het moment waarop we dat doen.

Meer weten?

Vanwege de Coronamaatregelen is er dit jaar geen informatiebijeenkomst, maar als u zich aanmeldt ontvangt u alle informatie over de Diabetes Challenge in Veldhoven. Iedereen die interesse heeft is welkom. We houden uiteraard rekening met alle geldende Coronamaatregelen. Gelukkig kunnen we hierdoor beginnen met wandelen en zullen dit waarschijnlijk in kleine groepjes doen met voldoende afstand. We vragen voor de deelname een bijdrage van € 5,50. Hiervoor krijgt u een mooi wandelshirt en toegang tot een digitale omgeven met onder andere tips over leefstijl.

Meld u aan via www.nationalediabeteschallenge.nl/gcheikant/inschrijving

Of meld u aan per mail, f.dewit@heikant.nl

U kunt zich ook tlefonisch aanmelden bij Fieke de Wit:  06 2867 8935.