Wie zijn wij

Welkom bij Ilse Huijbers dieetadvies.

Bij dieetadvies denken veel mensen vaak direct aan afvallen. Toch is voedings- en dieetadvies veel meer dan dat. Een voedingsadvies kan ook belangrijk zijn voor bijvoorbeeld mensen met diabetes mellitus, een verhoogd cholesterol, darmklachten of ongewenst gewichtsverlies.  Het is fijn om dan samen met een deskundige te kijken naar een verantwoord, maar nog wel smakelijk eetpatroon dat afgestemd is op uw situatie. Als diëtist sta ik graag voor u klaar om u daarin te ondersteunen.

Een dieet volhouden is lastig. Ik zie het als een uitdaging om samen met u het dieetadvies zoveel mogelijk af te stemmen op uw situatie en ondersteun u ook graag bij het volhouden van het dieet. Eetgewoontes veranderen lukt nu eenmaal niet van de ene op de andere dag. 

Binnen Gezondheidscentrum Heikant werk ik 1 dag per week. Elke dinsdag ben ik aanwezig.

Naast mijn spreekuur op de Heikant werk ik ook in gezondheidscentrum de Bolzen, kruisstraat 23A. Op maandag is er mogelijkheid om s ’avonds het spreekuur te bezoeken.

SPECIALISMEN

Als diëtist geef ik onder andere voedings- en dieetadvies bij:

Overgewicht
Ondergewicht
Hoge bloeddruk
Verhoogd cholesterol
Diabetes mellitus (suikerziekte)
Hart- en vaatziekten
Maag- en darmklachten
Oncologie (kanker)

Naast regulier dieetadvies werk ik ook met PowerSlim. Dit is een afslankprogramma op basis van eiwitten en een laag gebruik van koolhydraten. Indien u hier interesse in heeft verneem ik dit graag bij de aanmelding. Dan kan ik hiermee rekening houden bij het inplannen van de afspraak op de juiste locatie.

TARIEVEN

Op dit moment is dieetadvisering voor 3 uur opgenomen in de basisverzekering. Wellicht ten overvloede wijs ik u erop dat deze kosten invloed hebben op het eigen risico.

Verschillende verzekeraars vergoeden dieetbehandeling geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg uw polis of vraag dit na bij uw zorgverzekeraar om te weten hoeveel dieetbegeleiding u vergoed krijgt.

Dieetbehandeling in zorgprogramma’s wordt volledig vergoed. Dit geldt onder meer bij diabetes en (risico op) hart- en vaatziekten, ouderenzorg en COPD. U komt hier mogelijk voor in aanmerking als u ook onder behandeling bent van een praktijkondersteuner.

 

Met vriendelijke groet,

Ilse Huijbers, diëtist

Ilse Huijbers