Logopedie Mondig

Welkom bij Logopedie Mondig in Veldhoven. Logopedie Mondig is sinds 1999 gevestigd middenin de wijk Heikant in Veldhoven. Per 1 januari 2012 veranderde de naam van de praktijk van Logopediepraktijk Heikant naar Logopedie Mondig. Per 1 mei 2014 zit Logopedie Mondig ook in Gezondheidscentrum Heikant.

Logopedie Mondig is een allround logopediepraktijk. U kunt bij ons terecht voor zowel het begeleiden van (zeer jonge) kinderen, als voor het begeleiden van volwassenen en ouderen met problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor, mondmotoriek en eten/drinken/slikken. Daarnaast beschikken we over verscheidene specialisaties. 

Bij Logopedie Mondig werken drie logopedisten: Pamela van Schijndel, Linda van de Wiel en Britt Reurings. Wij zijn drie enthousiaste collega's die met veel plezier werken aan uw of uw kinds klachten. Geen mens is gelijk. Een ieder heeft zijn eigen klachtbeleving en wijze van omgang hiermee. Wij zijn dan ook van mening dat de behandeling persoonlijk en op maat moet worden afgestemd. We vinden een open en spontane sfeer erg belangrijk waarbij plezier en ervarend leren een streven zijn. We doen er alles aan om een veilig en vertrouwd leerklimaat te creëren, waarbij een open communicatie tussen de logopedist en cliënt /ouders aanwezig is. We zijn inzichtelijk in onze werkwijze en geven desgewenst inzage in het therapieplan, de therapiedoelen en de voortgang van behandeling. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en overleg.

We zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en staan allemaal geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. We vinden professionaliteit belangrijk en werken met de nieuwste materialen en genormeerde testen en onderzoeken. Om onze kwaliteit te waarborgen komen wij elke week bij elkaar voor overleg en volgen wij bij- en nascholing.

Pamela van Schijndel

Logopediste

Linda van de Wiel

Logopediste

Britt Reurings

Logopediste