Algemeen Maatschappelijk Werk Lumens

Voor Lumens is het vanzelfsprekend dat ieder mens het liefst zelfstandig en in eigen regie functioneert en daarmee ‘eigenaar’ van het eigen leven is. Dit is hoe wij allemaal graag ons leven leiden. Dat is dan ook de basishouding waarmee we voor jou klaarstaan. Er is aandacht voor jouw behoeften en voor de dingen die wél goed gaan. Hierbij hebben we oog voor jouw omgeving.

Algemeen Maatschappelijk Werk van Lumens

Soms gaat het even niet zo lekker. Dat is heel gewoon. Iedereen heeft dagelijks kleine of grote vragen: onrust in de buurt, relatieproblemen, omgaan met verlies, eenzaamheid en noem maar op. Soms lukt het gewoon even niet om hiervoor zelf een oplossing te vinden. Ook heel gewoon! En dus staan onze mensen van algemeen maatschappelijk werk ook gewoon voor je klaar om te luisteren en voor een steuntje in de rug.

Hoe werkt het?

Eerst ga je in gesprek om duidelijk te krijgen wat je vraag is. Daarna zoek je samen naar een antwoord. Wát je vertelt, wordt natuurlijk niet doorverteld. Naast individuele ondersteuning kun je ook trainingen volgen en groepsgerichte ondersteuning krijgen. De begeleiding kan kort duren, soms zijn een paar gesprekken al genoeg. Maar als het nodig is werken we samen langdurig aan een oplossing.

De gesprekken vinden plaats op onze Lumens locatie MFA Midden, Sterrenlaan 5, 5503 BG Veldhoven. Online gesprekken zijn ook mogelijk.

Sandra Goossens is vanuit Lumens als contactpersoon verbonden aan Gezondheidscentrum de Heikant.