Wie zijn wij

Wie zijn wij

Je kunt voor veel zaken terecht bij Algemeen Maatschappelijk Werk. We bieden mensen individuele ondersteuning maar ook groepswerk, informatie en advies. Wanneer je problemen ervaart kan een maatschappelijk werker ondersteunen op het gebied van emotionele problemen, zorgen, of bijvoorbeeld vragen over heel concrete zaken.

Samen gaan we dan aan de slag om een oplossing te vinden voor jouw problemen. Daarbij gaan we vooral uit van de dingen die wél goed gaan en zoeken we binnen jouw eigen netwerk naar aansluiting, zodat je in de toekomst op eigen kracht (en die van jouw omgeving) verder kunt.

In tegenstelling tot wat je misschien denkt kun je ook bij een maatschappelijk werker terecht vóór je problemen hebt. Sterker nog: we werken graag samen met jou aan dingen die je moeilijk vindt om te voorkomen dat het problemen worden.

Zo geven we veel (gratis) groepstrainingen over lastige onderwerpen waar iedereen wel mee te maken krijgt, zoals: geld, relaties en het omgaan met verlies.  Door mensen te ontmoeten die dezelfde vragen hebben kun je veel leren en zul je merken dat je niet de enige bent.

In Veldhoven worden o.a. de volgende trainingen gegeven:

  • Assertiviteitstraining
  • Inside Out
  • Omgaan met Verlies

Kijk voor meer informatie over ons volledige aanbod op onze website 

Sandra Goossens is namens Lumens contact persoon voor Gezondheidscentrum de Heikant, zij is op de woensdagen te vinden in Gezondheidscentrum de Heikant.

Maak online uw afspraak

Sandra Goossens

Maatschappelijk werkster