Wie zijn wij

Binnen Gezondheidscentrum Heikant werken twee gezondheidszorgpsychologen van Apanta-direct: Noortje Neijens en Carlijn Nissen. 

 De psychologen van Apanta-direct helpen mensen met lichte en/of beginnende psychische klachten. Op tijd ingrijpen voorkomt dat psychische klachten erger worden. Apanta-direct biedt snel kortdurende hulp. Hebt u lichte of beginnende tot matige psychische klachten en wilt u daar actief aan werken? Apanta-direct pakt samen met u uw psychische probleem concreet en praktisch aan. Uw wensen en doelen staan centraal. Apanta-direct werkt samen met Apanta-ggz.

De psychologische behandelingen vinden plaats binnen de Generalistische Basis GGZ (verwijzing via huisarts) of de Zorgstraat (verwijzing via praktijkondersteuner GGZ). Tijdens een psychologische behandeling werken de psychologen vanuit een persoonsgerichte visie, met aandacht voor de unieke levensloop en omgeving van de cliënt. De mens achter de klacht en/of diagnose staat hierbij centraal.

Hieronder stellen Noortje en Carlijn zichzelf aan u voor:

Noortje Neijens

Mijn naam is Noortje Neijens en ik ben werkzaam als psycholoog bij Apanta, afdeling Generalistische Basis GGZ. Ik geef kortdurende behandeling aan volwassenen met diverse klachten, waaronder angst-, depressieve-, burnout- en traumagerelateerde klachten. Op donderdag ben ik werkzaam bij gezondheidscentrum de Heikant. Op maandag, dinsdag en woensdag werk ik op de hoofdlocatie Veldhoven (De Plank 101).

Carlijn Nissen

Mijn naam is Carlijn Nissen. Als orthopedagoog-generalist werk ik binnen de afdeling Kind en Jeugd van Apanta. Dit betekent dat ik door middel van diagnostiek en/of behandeling kinderen en hun ouders ondersteun bij het omgaan met bijvoorbeeld angsten, autisme, ADHD en stemmingsklachten. Op maandagmiddag ben ik aanwezig op gezondheidscentrum De Heikant. Daarnaast ben ik werkzaam op onze hoofdlocatie van Apanta op De Plank 101 te Veldhoven.

Carlijn Nissen

Jeugdpsycholoog

Noortje Neijens

Psycholoog